Dzisiaj jest 7 gru 2024, o 12:35
Quick search
Forums: Topics: Users:

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Helou
Private First Class
Private First Class

Hej załogo,

W odmętach internetu znalazłem informację o prowadzonej przez was rekrutacji.
Jako że nie znalazłem działu forum temu poświęconego, a jedynie formularz na stronie głównej, pozwolę sobie zadać wam kilka pytań.

Jestem weteranem MMO o specjalizacji PvP który z powodu sędziwego wieku i znużenia gatunkiem zmuszony został do odstawienia hobby i przerzucenia się jakiś czas temu na inne mniej absorbujące czas gatunki gier pozwalające również odczuć dreszczyk emocji podczas rywalizacji. Arma/Operation Flashpoint nie są mi obce, grałem muliti we wszystkie odsłony serii (dopóki Army 2 nie zniszczył DayZ) jako gracz nie zrzeszony - solo, więc nie wykorzystując pełnego potencjału multiplayerowego gry.

Obecnie szukam zgranej ekipy z którą pograć mógłbym wieczorami w sposób zorganizowany w 3cią odsłonę Army oraz nadchodzący BF4.

Chciałbym dowiedzieć się jak poważnie traktujecie rozgrywkę (lamerem nie jestem, ale przy pracy full time + żona i dziecko, na rozgrywki pucharowe raczej szans nie mam if you know what I mean).
Dodatkowo mam pytanie czy oprócz army 3 w ogóle rozważacie grę w BF4.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Tytuł: Re: Helou
Major
Major
Awatar użytkownika

Podziękowali: 1 raz
siema,

jeżeli chodzi o BF 4., to zapewne brygada powstanie z racji tego, ze ileś osób będzie chciało pograć w to tak jam miało to miejsce przy BF 3. póki co w wiodące fpsy u nas Arma 3 i America's Army: Proving Ground. co do RO2 i CS:GL to Ci w tym momencie nic nie powiem, bo nie wiem jak tam sytuacja wygląda :fiu:

Tytuł: Re: Helou
Brigadier General
Brigadier General

Arma III już jest, Battlefield 4 pojawi się po premierze gry. Nowy America's Army to również ciekawe rozwiązanie dla osoby powracającej do gry, premiera zbliża się wielkimi krokami, plusem jest dostępność tytułu za darmo.

Podejście do gry zależy od drużyny, nie jest zdefiniowane dla całej organizacji, na pewno jest "poważne". Rozważając podane przez Ciebie kategorie - każdy znajdzie coś dla siebie. Mamy w klanie Mistrzów Polski jak i bardziej "casualowych" graczy. Wszystko zależy od Twojego nastawienia i możliwości.

Jeżeli interesujesz się wieloma tytułami, multigaming to idealne rozwiązanie ze względu na bezproblemową i bezstresową zmianę gier. Wchodzimy w każdy nowy, wartościowy, dobrze zapowiadający się eSportowo tytuł.

Publiczne forum 1stCav eSport Club zostanie rozbudowane, znajdą się tu rozszerzone informacje o współpracy ze sponsorami, nowymi drużynami i partnerami - prace trwają. Na tę chwilę zapraszam na 1stcav.pl po więcej informacji.

Więcej informacji na temat Arma III udzieli Nexus, osoby zainteresowane America's Army kieruję do Mustaffa.

Dziękuję za zainteresowanie organizacją.

Pozdrawiam,
DonArdi,
1stCav eSport Club Manager

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00