[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
CS:GO - 1stCav eSport Club

Dzisiaj jest 12 gru 2024, o 12:31
Quick search
Forums: Topics: Users:

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: CS:GO

Z tej strony Nn's były gracz dywizji CS:GO. Dla czego były? Hmmm w sumie to nawet sam do końca nie wiem, po prostu shizu miał taki kaprys i mnie usunął ze składu. Pewnie zastanawiasz się czemu piszę na tym forum. Mam team z którym trenuję już jakiś czas. Treningi odbywają się od 3 do 5 razy tygodniowo. Bardzo ogarnięta ekipa lecz brakuje nam organizacji która by nas wsparła. Na chwilę obecna w zupełności wystarczył by nam serwer do trenowania oraz nazwa dla naszej ekipy. Jeśli chodzi o turnieje właśnie zmagamy się w Fantasy Expo Challenge i już pierwszy mecz mamy za sobą oczywiście wygrany. Jesteśmy ekipą spokojną i staramy się ze wszystkich sił coś osiągnąć na polskiej arenie gamingowej. Jeśli wsparli byście nasz team na pewno starali byśmy się godnie reprezentować waszą organizację.

Nn's

http://steamcommunity.com/profiles/76561198151597874/

Tytuł: Re: CS:GO
Captain
Captain
Awatar użytkownika

Tak naprawdę Ja cię nie przyjąłem, bo w tedy kiedy ty byleś na testach a było to 2 miesiące temu jeżeli mnie pamieć nie myli a po 2 byleś w fazie testów wiec ja dowodziłem 31 pułkiem, więc ani ja ani shizo obecny dowódca 31 pułku nie musiał cię przyjmować do drużyny i nadania ci stopnia rekruta i odpowiednich uprawnień na naszej stronie. Z tego co mi wiadomo wczoraj profesjonalnie się zachowałeś wobec niektórych naszych operatorów(obraza operatorów + działanie na nie korzyść 1stcav) wiec w obecnej chwili nie masz co próbować bo dla ciebie miejsce nie ma za twoje wczorajsze zachowanie na TS'ie (świadkowie co mniej więcej wiem ze byli przy tej sytuacji: Shizo i Xaume). Ogólnie zdziwiło mnie to ze dopiero po takim okresie czasu nagle sobie przypomniałeś ze byleś na testach jak jeszcze dowodziłem 31 pułkiem. Kończąc całą moją wypowiedz jesteś osobą u nas zbanowaną głównie za wczorajsze zachowanie i nie chętnie widzianą w naszych szeregach.

Major
Major
Awatar użytkownika

Podziękował: 15 razy
Podziękowali: 4 razy
Proszę o przeniesienie ewentualnej dalszej dyskusji na priv.

Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka

Captain
Captain
Awatar użytkownika

Omyłkowo usunięte.

// QuePasa

[edit 22.06]

Major
Major
Awatar użytkownika

Podziękowali: 1 raz
więcej gimbów proponuje :D :D :D :D albo zaniżyć wiek do 10 lat :D :D :D wpisowe na zlot - 2 lizaki i zgrzewka Kubusia

First Lieutenant
First Lieutenant
Awatar użytkownika

Podziękowali: 3 razy
A co on ma w awatarze? To jest logo "Virtus pro" naszej konkurencji?

Major
Major
Awatar użytkownika

Podziękował: 15 razy
Podziękowali: 4 razy
Proszę o spokój, gracz został przyjęty do Juniorów, jako, że jest nieletni ;). Mieszka od urodzenia w WB, więc omyłkowo wziąłem jego post za "trolling".

Zamykam, bo nie ma o czym dyskutować.

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00