Witam, Gra Realm Royale jest wytworem studia Hi-Rez, jest to rodzaj gry Battle Royale, których na rynku pojawiło się w ostatnim czasie bardzo dużo. Grę wyróżnia podział na klasy, która każda z nich ma specjalne umiejętności, ale to oczywiście znajdziecie w internecie na pierwszym lepszym Gameplay'u. Skupmy się na tym co was interesuje, co tydzień organizowane sa turnieje "streamer'ów" o wartości 10 000$, streamer'ów w nawiasie, ponieważ wiele drużyn uczestniczy z ramienia organizacji, omijając wymóg bycia streamerem. Dlaczego do was napisałem?
Mamy najwyższe rangi możliwe w grze, Diament 1/ Master (TOP polskich graczy Realm Royale + TOP gracze Fortnite), dużo gramy, mam zamiar stworzyć formację kilku graczy, którzy będą ze sobą wspólnie grać w celu zwiększenia umiejętności i zgrania,a ja bym grał jako trener/gracz i opiekował się formacja, bo są lepsi ode mnie ;) Naszym celem są competitiv'y oraz udział w rożnych turniejach/lanach! Gracze: Leśny, RaQu, Berol, desiigner, RaveN_IMN, Belzebub Pozdrawiam :)
|